Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízi Sport Portál képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Vízi Sport Portál - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Vízi Sport Portál
Keresés
Találatok száma - 12 db
Aqua Magazin

Aqua Magazin

Aqua Magazin Online Főleg a hazai vitorlás eseményekkel foglalkozni de emellett a hazai szörf eseményekről is írnak beszámolókat. Az oldalon találunk: Hírek, Programajánlás, Utazás, Kiállítások, Technika, Szörf, Vitorlázás, Apróhírdetés

Boarders

Boarders

Hazai szörf, kitesurf és wakbeoard portál webshop funkcióval. A webshop mellett az oldalon fórum, apróhirdetés és galéria is működik. Utazásokat is szoktak szervezni így ha nincs kivel utaznunk csatlakozhatunk hozzájuk.

Continent7

Continent7

A legismertebb külföldi online szörf magazin. Folyamatos frissítés, hírek, cikkek interjúk, beszámolók. Rengeteg manőverről nézhetünk vissza videót a kezdőtől egészen a profi manőverekig. Az oldalon fórumozhatunk is (angol nyelven) és akár használt felszereléseinket

eXtrem

eXtrem

Az egyik legnagyobb hazai extrem sport portál. Szörf, kitesurf, wakeboard, autó és motor sportok. Mindenki megtalálhatja az oldalon a neki tetsző kategóriát. 2010-ben az oldal teljesen megújult, újfunkciókkal látták el és a dizájnon is alakítottak.

Mozgásvilág

Mozgásvilág

A Mozgásvilág online sport oldalon számos információs anyag található, ezek lehetnek cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, képek, multimédiás anyagok és reklámok. Postafiókjába küldjük rendszeresen megjelenő hírlevelünket is, amennyiben ezen szolgáltatásunk igénybevételére regisztrálta magát. Hírlevél szolgáltatásunk megfelel a mindenkori magyar törvényeknek.

Próbáld ki a foilt!

Próbáld ki a foilt!

Megőrülsz a vízisíért? Netán a foilt szeretnéd kipróbálni? A WW Club profi, tapasztalt oktatókkal és prémium minőségű felszerelésekkel várja a vízi sportok szerelmeseit. Akár teljesen kezdő vagy, akár a haladók táborát erősíted, nálunk garantáltan megtalálod a számításod! Vízisport szolgáltatásaink tartalmazzák a szükséges eszközöket is, és motorcsónak, ill. sup bérlésre is van lehetőséged. Klubtagjaink számára további kedvezményeket, extra szolgáltatásokat biztosítunk: tudj meg többet, és csatlakozz hozzánk Te is!

Retrokite (magyar)

Retrokite (magyar)

Igen érdekes, de egyáltalán nem haszontalan szemszögből közelíti meg a kite teszteléseket ez a hazai oldal. Míg a magazinok és a portálok és a riderek nagy része azon fáradozik, hogy a legújabb felszereléseket megszerezze tesztelésre addig a Retrokite a régebbi felszereléseket teszteli. Ennek előnye, hogy aki régebbi felszerelést akar magának vásárolni, az itt nagy eséllyel megtalálja annak őszinte tesztjét.

Riviéra Vízisport

Riviéra Vízisport

Vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a vizi turizmus láncszemeként részt vállaljunk a Tisza-tó illetve Abádszalók fejlődésében. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel szeretnénk felejthetetlen nyári élményt nyújtani a vizisportok szerelmeseinek. Riviéra Vízisport - ha szép nyarat akarsz!

Sport elektronika - sárkányhajózás

Sport elektronika - sárkányhajózás

Sport elektronika webáruházban megtalál sok hasznos felszerelést ami sárkányhajózás, kajakozás vagy kenuzás közben elengedhetetlen. Hobbi és profi evezők is könnyedén rendelhetnek hatalmas választékunkból. Termékeink között szerepelnek vezeték nélküli sebesség és csapásszámlálók, hőterhelésmérők.Szakértelem segítségével egyszerűen tud választani a termékek közül, hogy kajakozás vagy kenuzás közbe ne magának számlálja a csapások számát. Látogasson el a sport elektronika webáruházunkba és vásároljon termékeink küzöl.

Hirdetés
Sportpiac

Sportpiac

Hazai Extrém és Outdoor magazin ami online és nyomtatott formában is elérhető. Az extrém sportok mellett más nyugodtabb sportokról is olvashatunk, életmód tanácsadást is találunk a weblapon. Mind ezek mellett pedig működik az oldalon egy használt piac rész ahol régi felszereléseinket hírdethetjük.

Vexton Kft - Csapaépítés - Csapatépítő játékok

Vexton Kft - Csapaépítés - Csapatépítő játékok

A Vexton Kft csapatépítő programok szervezésével foglalkozik. Csapatépítő játékokat szervez cégek, hotelek és baráti csoportok részére. Csapatépítő játék kínálatunkban megtalálhatóak indoor és outdoor csapatépítő játékok. Outdoor csapatépítő programok között az adrenalint kedvelőknek ajánljuk az extrém programjainkat. Extrém vízi túra, sikló ernyőzés, szabadesés... Az év minden napjára tudunk ajánlani legalább egy csapatépítő játékot. Kérjen ajánlatot programjainkra nem fog csalódni. Számunkra nincs megoldhatatlan csapatépítés, program szervezés!

Windsurfonline (magyar)

Windsurfonline (magyar)

Nem rég indított, új szörf, kitesurf és surf portál. Az oldalon a hazai és nemzetközi eseményekkel is foglalkoznak. Fórum és a hamarosan induló webshop is gazdagítja az oldalt. Használt felszereléseinket is hirdethetjük, vagy akár böngészhetünk mások által hirdetett felszerelések között. Az oldalon egyszerre találjuk meg a hazai kedvelt szörf helyekre vonatkozó időjárás előrejelzést és a webkamerákat is.

Tuti menü