Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szörf képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Szörf - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Szörf
Keresés
Találatok száma - 20 db
99 Custom Boards

99 Custom Boards

Professzionál Olaszországban gyártott custom szörf deszkák. A szörf deszkák mellett készítenek még Kite, SUP és hullám szörf deszkákat is. A deszkákat csak közvetlenül az oldalról tudjuk megrendelni. Több féle típusból is válogathatunk de akár egyedi megoldásokat is kérhetünk. Jó hír, hogy a megrendelt deszka Olaszországból jön, így sem Vámot, se ÁFA-t nem kell utána fizetni.

A surfsuli

A surfsuli

Windsurf oktatás és tábor Balatonlellén profi, képzett, tapasztalt oktatókkal! Ha szeretnél egy igazi sport élményt, akkor köztünk a helyed..! Mi nem csak windsurf öt oktatunk, hanem életérzést adunk át! Együtt utazunk, partizunk...! Ha kíváncsi vagy gyere el hozzánk! Üdvözlettel a surfsuli.com csapata!

Aeron Boom

Aeron Boom

Aeron szörf boom-k a kezdőtől egészen a profi boom-ig. Carbon, Monocoque, Alu, Hybrid carbon, szinte minden típus megtalálható. A cég emellett árboc hosszabbítókat és egy más hasznos kiegészítőket is forgalmaz.

Aerotechsails

Aerotechsails

Amerikai szörf vitorla cég, emiatt főképp az USA-ban ismert bár Európában is több helyen forgalmazzák. Szinte mindegyik vitorlája 100 X-Ply erősítésű a maximális ellenállóság érdekében! Kiegészítőik: Boom, lábtartó, bag, csigák stb. A Kona One Design osztály

Bladesails

Bladesails

Német szörf vitorla cég, 2007 óta van a piacon. Wave, Freestyle és a Freeride vonalat célozták, igaz van vitorlájuk teljesen kezdőknek is. Kiváló ár/ érték arányú szörf vitorla amit a weblapjukról meg is lehet vásárolni.

Carbon Art

Carbon Art

Carbon Art custom szörf deszkák. Slalom és wave szörfözésre! Maximális minőségű custom szörf deszkák. Pro és Standard kivitel, válogathatunk az alapszín és a minták között. Maga a deszka normális áron van, de sajnos a szállítás és a járulékos költségek (Vám és Áfa)

Exocet

Exocet

Francia deszka márka. Szinte minden kategóriába kiváló deszkákat készít, de főleg wave és slalom/formula kategóriában jeleskednek a márka deszkái. Exocet: Wave, Freestyle, Freeride, Slalom, Formula, Speed és Tanuló szörf deszkák és Tanuló dacron riggek.

Ezzy

Ezzy

David és Grhamm Ezzy által alapított cég és azóta is általuk tervezett szörf vitorlák amikkel főképp a wave szörfösöket célozzák meg! Ennek ellenére a vitorla palettában található freeride és start vitorla is.

F2 szörf deszkák

F2 szörf deszkák

Az elsők között kezdek el szörf deszkákat készíteni. A cég azóta is fenn áll, bár a gazdasági válság miatt majdnem csődbe ment, de sikerült megmenekülnie. Wave, Freestyle, Slalom, Freeride és kezdők deszkák egyaránt megtalálhatóak náluk.

Hirdetés
Gaastra

Gaastra

Ugyan csak a kezdetek óta a piacon van. Szinte minden téren sikereket ér el a cég. Vitorlák, árbocok, boom-k, kiegészítők valamint neopren ruhák, utazó táskák. A fiatalos Vandal Sails is hozzájuk tartozik.

H2OSuits

H2OSuits

2010-ben alakult neopren ruházat. Termékeik között szinte minden megtalálható ami neopren ruhával kapcsolat. Száraz ruha, félszáraz ruha, wetsuit, kabát, cipő, kesztyű és maszk is. A termék hazai kizárólagos forgalmazója a Style Surf szörf kereskedés!

Magyar Kaland Sport Egyesület

Magyar Kaland Sport Egyesület

... szakítottunk az eddigi hagyományokkal, és a sportnak, mozgásnak egy olyan világát mutatjuk meg mindenki számára, amelyben a kaland, az élmény és az utazás játssza a főszerepet. Egy olyan közösséget hoztunk létre, amely kiszakít a mindennapok unalmas körforgásából, és szenvedélyeddé teszi az ismeretlen meghódítását, a világ megismerését! Célunk olyan szabadidősport tevékenységet biztosítani mindenki részére, mely változatos, kalandos, s kihívást jelent. Folyamatos ismeretterjesztéssel, oktató tréningekkel a jövő túravezetőit képezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk az ifjúsági turizmus fejlesztésére, számukra minőségi természetjáró táborokat szervezünk. A szabadidősportok széles tárházával rendelkezünk, amit az igényeknek és a technika fejlődésének szem előtt tartásával folyamatosan bővítünk: -Via Ferrata, Klettersteig - túrázás, -Hegymászás, Sziklamászás , -Vízitúra, Tengeri kajak - belföldi és külföldi tengeri kajak túrák -Kerékpározás, kerékpártúrák -Búvárkodás -Szörf, Kite

Maui Sails

Maui Sails

Professzionális szörf felszerelések egyenesen a Maui-ról! Szörf vitorlák, szörf árbocok, boom és hasznos kiegészítők! A cég minden igényt kielégít! TR a slalom-ra, Global, Legend, Ghost a wave-re, Loco a freestyle örülteknek, Titan, Pursuti, Switch a freeride,

Naish Sails

Naish Sails

A szörf világban Robby Naish neve mindenkinek egyet jelent. Wave, legenda és most már maximális minőségű szörf cég. Vitorla, árboc, boom, deszka és kiegészítők, egyszóval mindennel ellátja a szörf piacot.

Neilpryde

Neilpryde

Nagy presztizsű dizájn verseny fődíját nyerte el a NeilPryde. A 2010-es vitorlakollekció és az x3 boom érdemelte ki a Red Dot elismerést. Szörf vitorlák, árbocok (RDM SDM), boom-k, ruhák, kiegészítők.

North Sails

North Sails

Szintén a kezdetek kezdetén alakult szörf cég ami a szörf mellett, a kegyetlen Volvo Ocean Race-re is gyártja a vitorlákat! A cég szinte minden évben valami innovatív fejlesztéssel lepi meg a szörf piacot.

Radz Hawaii

Radz Hawaii

Professzionális szörf kiegészítők hawaii profi szörfösök ajánlásával. Trapéz kötelek, trapéz kampók, carbon és alu árboc hosszabbítók (SDM és RDM is) gyök, árbóc talp, és apró kis alkatrészek is, amiknek pótlása sokszor igen nehézkes (pl. szkeg csavar)

Tuti menü