Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Síelés, Freeski képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Síelés, Freeski - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Síelés, Freeski
Keresés
Találatok száma - 8 db
Apo

Apo

Francia sí és snowboard cég ami kifejezetten freeski és freeride stílusra szakosodott. Felszereléseik mint kiváló minőségűek, a lécek és a lapok mellett snowboard és sí kötésekről is gondoskodnak. Mind ezek mellett talán a legütősebb dizájnal ez a cég rendelkezik.

Atmoic

Atmoic

Egy Atomic síléce 300 különböző részből, szerkezeti elemből áll össze. Ezek között található fa, karbon, magnézium vagy titánium, ill. más kevésbé erős anyagok. Ezen összetevőktől válik minden Atomic termék, síléc, kötés, sícipő, bukósisak vagy akár még egy bot is egyedivé. Minden egyes Atomic termék tükrözi, a dolgozok sízés iránti szenvedélyét, elkötelezettségét. Az Atomic kollekció termékei ötvözik a mindennapos teszteléseket és az innovatív technikákat. Az eredményességre, egy nagyon jó mutató az Alpesi Világ Kupában elért sikerek. A 2009-2010-es szezonban az Atomicos versenyzők 20 Világkupa győzelmet és 7 Olimpiai érmet gyűjtöttek be és a 16. alkalommal szerezte meg az Atomic a Világkupában a konstruktőri győzelmet.

Dalbello

Dalbello

Mind technológiailag mind külső ügyileg egy különleges sí bakancs márka. Az olasz Dalbello a piac egyik legelegánsabb sí bakancsait gyártó cég. Freeski, freeride vagy slalom, minden kategóriában megtaláljuk a nekünk való bakancsot.

Fischer

Fischer

Továbbra is a Fischer uralja a Sífutást a Téli Olimpiai Játékokon Vancouverben (CAN), az érmek 51 százaléka a Fischer márkához fűződik. A Játékok legjobb sportolója: Marit Bjoergen (SEM). Figyelemre méltó szezon a Sífutásban: a 6 Fischer Ivica Kostelić rendelkező Overall Nordic World kupagyőztes közül 5 (CRO) nyert 2 ezüstérmet az Alpine eseményekben. Slalom World Cup óriás Kathrin Hölzl-be megy (GER).

Kuu

Kuu

A Kuu kiegészítők minden snowboardos és síelő igényeit maximálisan kielégítik. Bakancsok, kötések, botok, és más hasznos kiegészítők amelyek elengedhetetlenek a téli sportokhoz, vagy tovább fokozza felszerelésünk teljesítményét.

Movement

Movement

1999-ben alapított cég. 2002-ig tartottak a fejlesztések és a marketing, hogy egy igazán ütős freeski cég legyen. A 3 év alatt gyorsan kinőtte magát a cég, minden stílusra tervezett lécet. A Movement lécei közül mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

Nordica

Nordica

In 1939, after years of experience as traders in hides, the brothers Adriano and Oddone Vaccari founded 'Nordica' in Montebelluna, making casual footweaR. In the after-war years Nordica specialised in ski boots, although continuing to supply the market with cross-country ski shoes and climbing boots. Work was still seasonal and the equipment manual.

Salomon Ski

Salomon Ski

A Salomon név a téli sportokat kedvelők számára ismerősen cseng. Kiváló snowboardok, bakancsok és kötések ráadásul mind ezt elérhető áron biztosítja a cég. Csapatukat a 3x XGames bajnok Jenny Jones erősíti.

Tuti menü