Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gördeszka képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Gördeszka - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Gördeszka
Keresés
Találatok száma - 9 db
Element

Element

1992-ben alapított gördeszkás cég ami a föld négy elemét (víz, szél, föld, tűz) egyesítve alakította ki logoját. A cég célja egyszerű, a legjobb deszkás cégnek lenni a piacon. A sok profi ridernek és a kitartásnak köszönhetően már tényleg az egyik legismertebb céggé vált.

eXbox kalandpark - gördeszka pálya

eXbox kalandpark - gördeszka pálya

Budapest XI. kerületében, 4500 m2 alapterületen várjuk a szórakozni és sportolni vágyó látogatókat, akik szívesen kipróbálnák a falmászást, gördeszkázást, vagy görkorcsolyázást. Budapesten nálunk található a legnagyobb fedett gördeszkapark, melyet folyamatosan bővítünk, így ez a görkorcsolyások, bmx-esek, rolleresek és gördeszkások valódi paradicsoma. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk a fedett skate parkba, hiszen itt eszközöket is bérelhetsz, bármelyik extrém sport kipróbálásához. Sportközpont, kulturális rendezvényhelyszín és szórakozóhely!

Flip

Flip

A Flip gördeszkák főleg az Amerikai piacon ismertek. Évről évre egyre jobb deszkákat készítenek és mára egy elismert márkává vált a tengeren túl, de azért Európában is ismerik és elismerik őket.

Gamoto Kft. - Gördeszkák

Gamoto Kft. - Gördeszkák

Sportoláshoz keres kiegészítőket? Válassza a CalaSport webáruházat, mely széles választékkal és minőségi termékekkel várja kedves vevőit! Sok féle kategóriából lehet választani ruházati és egyéb kiegészítőket egyaránt, női férfi és gyerek méretben is. Weboldalunkon elérhető egy mérettáblázat, ha bizonytalan lenne a méretében! Termékeink között megtalálhatóak cipők, labdák, gördeszka, korcsolya, floorball kiegészítők, kajak, kenu, pingpong kellékek, nordica sílécek, snowboard kötések. Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a teljes kínálatot, valamint tájékozódhat árainkról és szállítási szolgáltatásainkról is! Keressen meg minket a megadott elérhetőségeken!

Gördeszka

Gördeszka

Ezen az oldalon megtalálható minden ami a gördeszkákkal, vagy magával az extrémsporttal kapcsolatos. Rengeteg színes képpel és videókkal lett érdekessé téve az oldal. Az itt megjelenő videókból könnyen el lehet lesni a jobbnál jobb trükköket. A sport árnyoldalát, a bukásokat is bemutatja az oldal és próbálja segíteni hogy ezeket elkerüljék.

Habitat

Habitat

A Habitat cég a gördeszkák mellett utcai ruházattal is ellátja a gördeszkás társadalmat. A cég egyik érdekessége, hogy 2009 óta bambuszt is felhasznál termékei elkészítéséhez, aminek köszönhetően a felszerelések még jobban ellenállnak a sérüléseknek és utódéseknek.

Lib Tech

Lib Tech

A Lib Tech cég gördeszka lapjaival vált ismerté a gördeszkások körében. A gördeszka lapok mellett snowboard lapok gyártásával is foglalkoznak, de gördeszkában nagyobb sikereket érnek el.

MatraSkateboards.com - Online gördeszka bolt (lap, grip tape)

MatraSkateboards.com - Online gördeszka bolt (lap, grip tape)

Minőségi Matra gördeszka (skateboard) a Matraskateboards.com kínálatában - Minőségi, kanadai juharból készített, 7 rétegű gördeszka lapok és grip tape gyártása és forgalmazása a legextrémebb helyzetekhez. Online bolt - Egyszerű megrendelési folyamat 24 órás garancia és kedvező ár jellemez minket. Oldalunkon gördeszka trükköket bemutató videókat is találhatsz, amelyek folyamatosan bővülnek.

Toy Machine

Toy Machine

Toy Machine gördeszkák régóta a piacon vannak. A vörös démon (vagy ördög) logoja mára minden gördeszkás szemébe beégette magát. A Toy Machine csapatát nem kisebb versenyzők erősítik mint Matt Bennett vagy Billy Marks.

Tuti menü