Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
BMX,MTB, Bike képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

BMX,MTB, Bike - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » BMX,MTB, Bike
Keresés
Találatok száma - 11 db
Cardinal Bikes

Cardinal Bikes

Piacon friss, de professzionális BMX és Mountain Bike vázak. Európai, Amerikai és Ázsiai disztribútorokkal így a hazai sportolók is viszonylag könnyedén megtudják maguknak szerezni ezeket a vázakat (az oldalon nem szerepel magyar viszont eladó, de van német)

Fisher

Fisher

A Fisher biciklik régóta piacon vannak. Főleg városi és túra bicikliket gyártanak, számos kiegészítővel. A Fisher első sorban azoknak gyárt bringákat akik a kényelmes, de hosszú túrázásokra keresnek biciklit.

GB Bicycles

GB Bicycles

A GT biciklik mára az egyik legelismertebb és legjobb mountain bike-k a piacon. A folyamatos teszteknek és fejlesztéseknek, no meg persze a jó bringásoknak köszönhetően a versenyeken a legjobb helyeket szerzik meg.

Kerékpártúra útvonalak terepen

Kerékpártúra útvonalak terepen

Kerékpártúra útvonalak gyűjtésével foglalkozó oldal, amely célja, hogy segítse a kerékpártúrázókat kerékpártúra ajánlatokkal, kerékpárosbarát szálláshelyek ajánlásával, kerékpáros túrázással kapcsolatos információkkal. Az útvonalak aszfaltos illetve terepen történő kerékpártúrákkal is foglalkozik, megyék szerint tematikusan csoportosítva.

Kink

Kink

A világ számos országában elérhető, BMX-re szakosodott cég. A komplett BMX bringáktól kezdve a legapróbb kiegészítőkig mindent megtalálunk nálunk ami a BMX bringázáshoz kell. Legyen szó terepről, flatland-ről vagy félcsőről mindneki megtalálhatja a neki való felszerelést.

Kona

Kona

Kona, a név ami a bringások között a hegyeket, a magas ugrásokat és a murvát jelenti. A Kona cég a dirt és a mountain kategóriában szerzett sikereivel vívta ki magának az elismerést a biciklis társadalomtól.

Mirra

Mirra

Nincs az bringás aki ne ismerné a Mirra nevet. Ez a cég az ami a legjobb vázakat készíti a BMX bringázáshoz stílustól függetlenül. Lehetünk kezdők vagy profi félcső ridereket mindenki megtalálja a neki való felszerelést.

Mongoose

Mongoose

Az egyik legnagyobb BMX és Mountain Bike gyártó cég. 1974-ben alapították a céget. Először felniket gyártották aztán később jött a váz és az egyéb hasznos kiegészítők. A maximális minőség mellett a külsőre is oda figyelnek.

Online kerékpár szerviz

Online kerékpár szerviz

Alapvetően kétféle bringás létezik. Egyik aki saját maga végzi a bicikli szerelés lehető legtöbb műveletét, és csak végső esetben fordul szakszervizhez segítségért. A másik épp az ellenkezője: nem szeret kerékpárszereléssel foglalkozni, inkább elviszi bicaját kedvenc szervizébe és szakavatott kezekre bízza azt. Vannak esetek, amikor a bicikliszerelést mégis saját magunknak célszerű elvégezni. Néhány apró, de zavaró probléma pillanatok alatt orvosolható, nem kell emiatt nyáron a leterhelt szervizre várni, hogy időpontot adjanak. Illetve van mikor egy túra alatt jön elő egy probléma és közel s távol nincs szerviz a közelben. Jó, ha értünk annyira kerékpárunkhoz, hogy olyan állapotba hozzuk, hogy haza lehessen vele jutni. Azért hoztuk létre ezt a weblapot, hogy az átlagkerékpáros is biztosítani tudja a kerékpár megbízható működését illetve az esetleg felmerülő hibákat saját tudásával ki tudja javítani. Mindegy, hogy egysebességes falusi járgányáról, vagy egy több százezer forintért vásárolt komoly kerékpárról van szó. A weblap által nyújtott ismeretekkel a bicikli szerelés kezdőknek is megoldhatóvá válik.

Hirdetés
Orange

Orange

Az Orange Mountain Bike-k minden MTB stílust követő sportolót maximálisan kielégítenek. A Downhill-től kezdve a utcai és pálya bringákon át minden féle biciklit megtalálunk a cég palettájába. Természetesen kiegészítőkkel is szolgálnak, hogy ha valami cserére szorul.

Schwinn

Schwinn

A Schwinn név a hazai biciklisek között is ismert név. Az évtizedes tapasztalatoknak köszönhetően mára a legnagyobb hétköznapi (családi) és túrai bicikliket gyártó céggé vált. Természetesen ők is felfigyeltek az extrem sport ágazat fejlődésére így már nálunk is találunk profi, kemény terepre tervezett Mountain Bike-t.

Tuti menü