Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Snowboard képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Snowboard - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Snowboard
Keresés
Találatok száma - 15 db
Allian

Allian

1999-ben, Bécsben alapított snowboard cég. Az alapító gárda igen vegyes volt, mind a hét alapító a világ különböző pontjáról érkezett. 10 év után egy elismert snowboard márka lett és még mindig tud újat mutatni.

Arbor

Arbor

Snowboard, gördeszka és sport ruházati márka. 1995-ben alapították és az egyik legfontosabb dolog, hogy a kezdetektől fogva környezet barát eljárásokkal gyártja a felszereléseit. Az éves bevét 5%-t jótékonysági célokra ajánlják fel.

Burton

Burton

1977-ben alapított snowboard cég, amit az alapítóról nevezetek el. Jelenleg a világ legnagyobb snowboard cége, és a legjobb ridereket tudhatja csapatában, többek között a többszörös olimpiai, világ és x-games bajnok Shaun White-t.

Elan

Elan

Az Elan cég kezdetben síeléssel szerzett magának hírnevet majd szépen lassan beásta magát a snowboard piacba is. 1988-ban készítették első snowboardjukat. Elsőként ők alkalmazták a twintip kialakítást ami ugye, forradalmi újjításnak számított.

F2

F2

We know, the F2 Snowboard Range isn't for everyone. But it represents the most revolutionary and technologically innovative thinking about high performance, competitive snowboarding. It is all about offering functional quality equipment for sportive riders looking for as much thrill possible, be it in backcountry conditions or on hardpack at warp speeds.

Flow

Flow

A Flow a világ egyik legnagyobb snowboard kötéseket gyártó cég a világon. A kötések mellett természetesen deszkákat, bakancsokat és hordtáskákat is találunk a készletben. A cég ennek ellenére mind máig a kötéseiről híres.

Head

Head

Azok számára akik síelnek vagy síeltek, nem hangzik ismeretlenül a Head név. Sőt. Az osztrák cég az egyik legnagyobb téli sportszereket gyártó cég Európában. Snowboadjaik hasonlóan csúcskategóriájúak mint a síléceik.

K2

K2

A K2 sílécei mellett snowboardjairól is híres. Komplett snowboardokkal van jelen a piacon (deszka, kötés, bakancs). Weboldaluk online portálként is működik, a K2 csapat folyamatosan tölt fel trükköt kielemző videókat.

Morrow

Morrow

Főleg deszkákat gyártó cég bár bakancsokat és kötéseket is piacra dob. Gyermek, felnőtt, női és férfi deszkákat egyaránt találunk nálunk. A stílus sem lehet akadják, minden stílusra gyártanak lapot.

Hirdetés
Nidecker

Nidecker

1984-ben alapított Svájci snowboard márka. Mára szintén az egyik legelismertebb snowboard cég lett. Deszkákat, kötéseket és bakancsokat is találunk náluk. Deszkáikat három féle külömböző famagos eljárással gyártják.

Palmer

Palmer

A Palmer snowboardok főleg freestyle és freeride kategóriában jeleskednek. Termékeik között deszkát, kötést és bakancsot is találunk. Ha nincs forgalmazó a környékünkön, az online shop-ból is megvásárolhatjuk a termékeiket.

Rossignol

Rossignol

A Rossignol bakancsok és kötések minden télisport kedvelőt maximálisan kielégítenek. A legnagyobb terhelést kapják teszteléskor, hogy mindennek ellenálljanak. A felszerelések mellett ruházati cikkeket is megtalálunk a cégnél.

Salomon Snowboard

Salomon Snowboard

A Salomon név a téli sportokat kedvelők számára ismerősen cseng. Kezdetben sí felszereléseivel hódította meg a téli sport szerelmeseit, de a snowboard fejlődésével együtt a Salomon is belépett a snowboard piacra. Ma egy kiváló, mindenki számára elérhető snowboard gyártó cég is a sí mellett.

Snowboard oktatás

Snowboard oktatás

A snowboard egy könnyen tanulható téli sport. Tapasztalt snowboard oktató révén tudom, hogy a kezdők egy részéből válik majd rutinos rider. Célunk, hogy ne csak oktassunk, hanem mindenkivel megszerettessük ezt a sportágat. Amennyiben szeretnél jó hangulatban és rövid időn belül megtanulni snowboardozni, akkor fordulj hozzánk bizalommal. Hódítsd meg elsőként velünk a hóval borított lejtőket!

Völkl

Völkl

A Völkl cég sí és snowboard téren is az egyik legnagyobb márka. Freestyle, freeride, slalom, minden kategóriában sportoló megtalálja a számára megfelelő felszerelést. A teniszt kedvelő sporttársak pedig kiváló minőségű ütőt is gyárt a Völkl

Tuti menü