Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kitesurf képes leírás - Extrém sport.tlap.hu
részletek »

Kitesurf - Extrém sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: extremsport.tlap.hu » Kitesurf
Keresés
Találatok száma - 14 db
Best Kiteboarding

Best Kiteboarding

Az egyik legnagyobb és legrégebbi kitesurf cég a piacon. A Wipika után (ők voltak az első komoly kite cég) pár hónappal kiadták első ernyőjüket. Jelenleg szinte minden országban kaphatóak termékeik de ha mégsem tudjuk megvásárolni, akkor sincs gond, közvetlenül az amerikai raktárból tudják nekünk elküldeni a felszerelést (ez esetben sajnos Vám és Áfa is terhelni fogja)

Cabrinha

Cabrinha

2005-ben Peter Cabrinha által alapított kite cég. Ernyők, deszkák és kiegészítők, egyszóval minden felszerelés adott a termék palettán, ami egy kiteosnak kell. A piacon az elsők között alkalmazták a wakeboard kialakítású (fix kötés, szkeg nélküli deszka) deszkákat a freestyle versenyeken.

F One

F One

1997-ben az elsők között voltak akik ernyővel huzatták magukat a vízen. Mára az egyik legnagyobb kite cég lett a piacon. Elsőként ők készítettek delta kialakítású kite ernyőket. Jelenleg két féle ernyővel, hét deszkával és sok kiegészítővel látják el a kiteosokat.

Flexifoil

Flexifoil

2004-ben alapított cég ami a kitesurf mellett sikló és power ernyőket is gyárt. A kitesurf-ben 3 ernyővel (és egy tanuló ernyővel) valamint 4 féle deszkával és kiegészítőkkel van jelen. A felszereléseket közvetlenül az online boltból is megrendelhetjük.

Flysurfer

Flysurfer

A Flysurfer azon kevés cégek közé tartozik akik a vízre is légcellás ernyőket terveznek. Ennek lényege, hogy az ernyőt nem kell felfújni, ahogy a szél belekap, úgy merevedik meg. A légcellás ernyők használatáról vízen, igen vegyes véleményt alkot, de szárazon (pl snowkite) verhetetlenek. A Flysurfer néhány éve már deszkákkal is jelen van a piacon.

Gaastra Kite

Gaastra Kite

A Gaastra cég szörf mellett a kitesurf piacon is jelen, igaz koránt sem akkora arányban mint a szörf területén. A Gaastra 2010-től már csak két darab ernyővel van jelen (plusz egy tariner és egy tanuló), és négy darab deszkával.

Kitesurf oktatás és tanfolyam szervezése

Kitesurf oktatás és tanfolyam szervezése

Csatlakozz sportegyesületünkhöz és nyaralj aktívan a tengerparton fekvés helyett! Garantáltan több energiával és új barátokkal térsz haza! :) Szervezett túráinkon a kezdő kitesurf tanfolyamok mellett egyéb sportolási lehetőségek és tanfolyamok is várnak! Túravezetőnk kíséri el a csapatot, a kite oktatás magyar nyelven történik. Az utazás csoportosan történik, illetve a túra alatt egyéb programokra is van lehetőség. A hangulat garantált, unatkozni biztosan nem fogsz! :) Egyéni túráinkra egész évben jelentkezhetsz! Weboldalunkon részletes leírást találsz a világ számos helyszínén található kitesurf spotokról, egyéb sportolási lehetőségekről. Az adott helyszínre vonatkozóan megtalálod a szeles szezonok időszakát, azaz hogy mikor is érdemes utazni, ha kájtozni vagy windsurf-özni szeretnél. Egyéni utazók részére angol nyelvű sport tanfolyamokat kínálunk partner iskoláink szervezésében.

Liquid Force

Liquid Force

A Liquid Force neve a wakeboardosok számára már ismerősen hangzik. Nem sok idő kellett és a wakeboard mellett szépen lassan megjelent a kite piacon hasonló eredményekkel mint a wakeboardban. Legnagyobb sikereit természetesen a deszkáival gyűjti be.

Naish Kites

Naish Kites

Robby Naish volt az első aki igazán komoly szintre vitte a kiteozást. Nem kellett sok idő és ahogy saját szörf cégét úgy saját kite cégét is megalapította. Ma a világ egyik vezető kite cége. Legegyedibb ernyőjük a Cult, más cégnél ilyen kialakítású ernyőt nem találunk.

Hirdetés
North Kite

North Kite

A North márka szinte minden vízi sporttéren jelen van. Szörf, vitorlázás és természetesen kitesurf-ben is. Négy féle ernyő, három féle tanuló ernyő, tizenkét deszka és sok kiegészítő az amivel a kiteosoknak próbálnak minél több örömet szerezni a vízen.

Ozone

Ozone

Snowkite, Siklóernyő, Land Kite és Kitesurf. Az Ozone név elsőként a siklóernyőkkel jelent meg aztán a kite fejlődésével együtt szépen a kite piacon is megjelent. Egyik legsikeresebb ernyőjük a C4. Ha nincs forgalmazó a közelünkben, nincs baj, az oldalról közvetlenül megrendelhetjük a termékeket.

RRD Kite

RRD Kite

A RRD szintén egy olyan márka ami minden extrem vízi sporttéren jelen van. Szörf, hullámlovaglás, SUP és természetesen Kitesurf. A RRD volt az aki a leggyorsabb kite deszkát dobta a piacra. Jelenleg négy féle ernyővel, rengeteg deszkával vannak jelen a piacon.

Slingshot

Slingshot

Since 1981 Tony Logosz and his brother Jeff have dedicated themselves to the performance and design of quality water sports equipment. Years of hard work and innovation, that is spawned from Tony's ability to think in original ways, is what fuels them today. In 1999, after numerous innovations in windsurfing, wakeboarding and other major sports, both set forth to found Slingshot. Since then Slingshot has grown to be a global brand which caters to top kiteboarders and wakeboarders in the world.

Takoon

Takoon

A Takoon kite ernyők és deszkák, szintén elsők között jelentek meg a piacon. Hamar az élre törtek és jelenleg is az egyik vezető márka a piacon. Szinte minden országban van forgalmazójuk, így beszerezésük nem nehéz.

Tuti menü